Details

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Author), ID Hofer, Andrej (Narrator), ID Dacinger, Renata (Editor)

URLURL - Presentation file, Visit http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Work type:Not categorized
Typology:3.11 - Radio or Television Event
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Year:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 This link opens in a new window
UDC:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 This link opens in a new window
Publication date in RUL:10.07.2015
Views:2561
Downloads:304
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [online]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Accessed 29 March 2025]. Retrieved from: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Zdravstvena nega pacienta po kirurški odstranitvi raka v ustni votlini
  2. Zdravstvena nega pacienta po operaciji pilonidalnega sinusa
  3. Zdravstvena nega pacienta s paroksizmalno supraventrikularno tahikardijo
  4. Zdravstvena nega pacienta po operativnem zdravljenju aterosklerotičnih sprememb velikih žil nog
  5. Priprava pacienta s klasično hemofilijo na načrtovan operacijski poseg
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Zdravstvena nega pacienta po operaciji discus hernie po Marjory Gordon
  2. Zdravstvena nega pacienta po operaciji hernioplastike
  3. Zdravstvena nega pacienta po operaciji na odprtem srcu
  4. Zdravstvena nega pacienta po operaciji žolčnika

Back