Details

Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji : diplomsko delo
ID Usenik, Tadeja (Author), ID Fabjančič, Zarjan (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

URLURL - Presentation file, Visit http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/usenik156.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:Slovenija, EU, integracija, živilska industrija, ponudba, povpraševanje, uspešnost poslovanja, strategija trženja, mlekarstvo, problematika, analiza
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:EF - School of Economics and Business
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[T. Usenik]
Year:2002
Number of pages:46 str., 4 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-3006 This link opens in a new window
UDC:664
COBISS.SI-ID:12571110 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2222
Downloads:451
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
USENIK, Tadeja, 2002, Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : T. Usenik. [Accessed 2 June 2025]. Retrieved from: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/usenik156.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:Unknown
Keywords:Slovenia, EU, integration, food industry, supply, demand, business efficiency, marketing strategy, dairying, problems, analysis

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  2. Ocena stanja v živilskopredelovalni industriji Slovenije ob vstopu v Evropsko unijo
  3. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  4. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  5. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  2. Nanokemija in materiali
  3. Industrijska mikrobiologija
  4. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  5. Equilibrium limited reactions

Back