Details

Vpliv joge na kakovost življenja treh oseb z multiplo sklerozo : diplomsko delo
ID Zaletel, Tina (Author), ID Filipčič, Tjaša (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Terčon, Jerneja (Comentor)

URLURL - Presentation file, Visit http://pefprints.pef.uni-lj.si/id/eprint/2340 This link opens in a new window
.pdfPDF - Presentation file, Download (4,99 MB)
MD5: 680895D540EC61EAE8C057E2524D9724

Language:Slovenian
Keywords:multipla skleroza, joga, kakovost življenja
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:PEF - Faculty of Education
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[T. Zaletel]
Year:2014
Number of pages:VIII, 75 str.
PID:20.500.12556/RUL-29746 This link opens in a new window
UDC:616.832-004:615.851.8(043.2)
COBISS.SI-ID:10155849 This link opens in a new window
Publication date in RUL:02.10.2014
Views:5495
Downloads:471
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
ZALETEL, Tina, 2014, Vpliv joge na kakovost življenja treh oseb z multiplo sklerozo : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : T. Zaletel. [Accessed 19 July 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=29746
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  2. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev
  4. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  5. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilizacija kozmetičnih olj z naravnimi antioksidanti
  2. Aktivnost naravnih antioksidantov
  3. Ekstrakcija biološko aktivnih spojin iz različnih vrst gob družine Polyporaceae (luknjarke)
  4. Izolacija biološko aktivnih komponent iz plodov gozdnih borovnic ( Vaccinium myrtillus L. )
  5. Separacija biološko aktivnih spojin iz lucerne (Medicago sativa)

Back