Details

Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo
ID Čas, Gašper (Author), ID Erjavec, Emil (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

URLURL - Presentation file, Visit http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cas3585.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:Slovenija, EU, kmetijstvo, sadjarstvo, vinogradništvo, trženje, trg, reforme
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[G. Čas]
Year:2008
Number of pages:29 str., 15 str. pril.
PID:20.500.12556/RUL-2846 This link opens in a new window
UDC:634.8:663.2(043.2)
COBISS.SI-ID:2376072 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2113
Downloads:275
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
ČAS, Gašper, 2008, Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : G. Čas. [Accessed 18 April 2025]. Retrieved from: http://www.cek.ef.uni-lj.si/u_diplome/cas3585.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:Unknown
Keywords:Slovenia, EU, agriculture, fruit production, viticulture, marketing, market, reforms

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Analiza notranjega puščanja hidravličnega sistema traktorja
  2. Vpliv tlačnih pulziranj na segrevanje hidravličnega olja
  3. Hidravlična naprava žagine proge za razrez hlodovine
  4. Hidravlična analiza vodovodnega sistema Kostanjevica na Krki
  5. Analiza tlačnih izgub v prenosnikih toplote pasterizatorjev
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Back