Details

Raziskava organizacijske kulture v proizvodni organizaciji : diplomsko delo univerzitetnega programa uprava I. stopnja
ID Crnalić, Azra (Author), ID Ivanko, Štefan (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (842,84 KB)
MD5: 2BAAABA06F3E844E7B271D7A9C43C830
PID: 20.500.12556/rul/d5d1e47b-fe51-40a8-a36f-e98ded6ef35f

Language:Slovenian
Keywords:organizacijska kultura, uspešnost organizacije, konkurenčna prednost, norme, diplomske naloge
Work type:Bachelor thesis/paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FU - Faculty of Administration
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[A. Crnalić]
Year:2010
Number of pages:V, 68 str.
PID:20.500.12556/RUL-2596 This link opens in a new window
UDC:005.73:658.51(043.2)
COBISS.SI-ID:3411630 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:3492
Downloads:374
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
CRNALIĆ, Azra, 2010, Raziskava organizacijske kulture v proizvodni organizaciji : diplomsko delo univerzitetnega programa uprava I. stopnja [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : A. Crnalić. [Accessed 24 June 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=2596
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Evaluation of wine Cviček, labelled with PTP
  2. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  3. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  4. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  5. Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Back