Details

Praktikum iz biofizike : študijsko leto 2011/2012
ID Božič, Bojan (Author), ID Derganc, Jure (Author), ID Gomišček, Gregor (Author), ID Kralj-Iglič, Veronika (Author), ID Majhenc, Janja (Author), ID Peterlin, Primož (Author), ID Svetina, Saša (Author), ID Žekš, Boštjan (Author)

URLURL - Presentation file, Visit http://biofiz.mf.uni-lj.si/studij/literatura/bfpraktikum.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:biofizika
Work type:Not categorized
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:PEF - Faculty of Education
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Medicinska fakulteta, Inštitut za biofiziko
Year:2011
PID:20.500.12556/RUL-23373 This link opens in a new window
UDC:577.3
COBISS.SI-ID:9183561 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:6500
Downloads:567
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
BOŽIČ, Bojan, DERGANC, Jure, GOMIŠČEK, Gregor, KRALJ-IGLIČ, Veronika, MAJHENC, Janja, PETERLIN, Primož, SVETINA, Saša and ŽEKŠ, Boštjan, 2011, Praktikum iz biofizike : študijsko leto 2011/2012 [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Medicinska fakulteta, Inštitut za biofiziko. [Accessed 19 July 2025]. Retrieved from: http://biofiz.mf.uni-lj.si/studij/literatura/bfpraktikum.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Zmanjševanje tvorbe heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanem piščančjem mesu z ekstrakti brina
  2. Optimizacija pridobivanja rastlinskih ekstraktov za marinade z namenom znižanja vsebnosti heterocikličnih aminov
  3. Vpliv dodatka rastlinskih ekstaktov rožmarina in skorje bora na preprečevanje oksidacije govejih sekljancev
  4. Učinek dodanega na sol vezanega brinovega ekstrakta na tvorbo heterocikličnih aromatskih aminov v toplotno obdelanih govejih pleskavicah
  5. Vpliv rastlinskih ekstraktov na zmanjšanje vsebnosti heterocikličnih aromatskih aminov in oksidov holesterola v toplotno obdelanem piščančjem mesu
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilizacija kozmetičnih olj z naravnimi antioksidanti
  2. Aktivnost naravnih antioksidantov
  3. Ekstrakcija biološko aktivnih spojin iz različnih vrst gob družine Polyporaceae (luknjarke)
  4. Izolacija biološko aktivnih komponent iz plodov gozdnih borovnic ( Vaccinium myrtillus L. )
  5. Separacija biološko aktivnih spojin iz lucerne (Medicago sativa)

Back