Details

Slovenija onkraj tranzicije
ID Trček, Franc (Author)

URLURL - Presentation file, Visit http://dk.fdv.uni-lj.si/db/pdfs/tip20041-2trcek.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Work type:Not categorized
Typology:1.01 - Original Scientific Article
Organization:FDV - Faculty of Social Sciences
Year:2004
Number of pages:Str. 272-279
PID:20.500.12556/RUL-22375 This link opens in a new window
UDC:316.4
ISSN on article:0040-3598
COBISS.SI-ID:23015517 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2442
Downloads:119
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
TRČEK, Franc, 2004, Slovenija onkraj tranzicije. Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja [online]. 2004. P. 272–279. [Accessed 5 June 2025]. Retrieved from: http://dk.fdv.uni-lj.si/db/pdfs/tip20041-2trcek.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Record is a part of a journal

Title:Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
Shortened title:Teor. praksa
Publisher:Visoka šola za politične vede, Visoka šola za politične vede, Visoka šola za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0040-3598
COBISS.SI-ID:763652 This link opens in a new window

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Evaluation of wine Cviček, labelled with PTP
  2. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  3. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  4. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  5. Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Back