Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
Repository of the University of Ljubljana
Open Science Slovenia
Open Science
DiKUL
slv
|
eng
Search
Browse
New in RUL
About RUL
In numbers
Help
Sign in
Details
Motivacija za delo : razlika med javnim in zasebnim sektorjem
ID
Mlakar, Tanja
(
Author
),
ID
Miheljak, Vlado
(
Mentor
)
More about this mentor...
URL - Presentation file, Visit
http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/mlakar-tanja.pdf
Image galllery
Language:
Slovenian
Work type:
Undergraduate thesis
Typology:
2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:
FDV - Faculty of Social Sciences
Place of publishing:
Ljubljana
Publisher:
[T. Mlakar]
Year:
2009
Number of pages:
89 f.
PID:
20.500.12556/RUL-18792
UDC:
316.6(043.2)
COBISS.SI-ID:
28998749
Publication date in RUL:
11.07.2014
Views:
4751
Downloads:
171
Metadata:
Cite this work
Plain text
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
MLAKAR, Tanja, 2009,
Motivacija za delo : razlika med javnim in zasebnim sektorjem
[online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : T. Mlakar. [Accessed 13 August 2025]. Retrieved from: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/mlakar-tanja.pdf
Copy citation
Share:
Similar documents
Similar works from RUL:
Ugotavljanje vsebnosti fenolnih spojin v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
Ugotavljanje vsebnosti rutina, kvercetina in kvercitina v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
Ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečkov lubja navadne jelke (Abies alba mill.) iz različnih delov Slovenije in njihovih frakcij
Optimizacija metode za ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečka lubja navadne jelke (Abies alba Mill.)
Germinated buckwheat
Similar works from other Slovenian collections:
Separacija fenolnih spojin iz zelišč
Optimizacija metode za ocenjevanje antioksidativne aktivnosti z uporabo barvila dcfh-da na celični liniji tlt
Vpliv toplotnih lastnosti oblačil na termofiziološko obremenjenost človeka pri telesni aktivnosti v različnih klimatskih razmerah
Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
Vpliv stopnje zrelosti na celokupno antioksidativno učinkovitost v različnih sortah sliv
Back