Details

Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce
ID Košmerl, Tatjana (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (852,07 KB)
MD5: 5174F99CB26843B78F9F0761421406C0
PID: 20.500.12556/rul/d18f5f2a-3500-4f85-b1e9-4367103c7db7

Language:Slovenian
Keywords:enologija, podiplomski seminarji
Work type:Higher education exercise book
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2010
PID:20.500.12556/RUL-1438 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6333-88-7
UDC:663.252.3(0.034.2)
URN:URN:NBN:SI:doc-ZN0ZD5XT
COBISS.SI-ID:251142400 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:6746
Downloads:409
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2010, Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 6 June 2025]. ISBN 978-961-6333-88-7. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1438
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Back