Details

Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce
ID Košmerl, Tatjana (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (852,07 KB)
MD5: 5174F99CB26843B78F9F0761421406C0
PID: 20.500.12556/rul/d18f5f2a-3500-4f85-b1e9-4367103c7db7

Language:Slovenian
Keywords:enologija, podiplomski seminarji
Work type:Higher education exercise book
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2010
PID:20.500.12556/RUL-1438 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6333-88-7
UDC:663.252.3(0.034.2)
URN:URN:NBN:SI:doc-ZN0ZD5XT
COBISS.SI-ID:251142400 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:6859
Downloads:410
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2010, Biološki razkis vina : permanentno podiplomsko izobraževanje s področja vinarstva za kmetijske svetovalce [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 23 June 2025]. ISBN 978-961-6333-88-7. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1438
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Približevanje EU z vidika živilsko-predelovalne industrije
  2. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijo
  3. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
  4. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  5. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  2. Sladkor po vstopu v Evropsko unijo
  3. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  4. Nanokemija in materiali
  5. Industrijska mikrobiologija

Back