Details

Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
ID Košmerl, Tatjana (Author), ID Kač, Milica (Author), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Reviewer), ID Hribar, Janez (Reviewer), ID Vidrih, Rajko (Reviewer)

.pdfPDF - Presentation file, Download (604,91 KB)
MD5: 8B63326446FA86A9D117C20B1A2720F1
PID: 20.500.12556/rul/018ec4f3-e0fb-4c87-80e5-01977651c045

Language:Slovenian
Keywords:vinarstvo
Work type:Higher education textbook
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2010
PID:20.500.12556/RUL-1435 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6333-85-6
UDC:663.2:543.06(075.8)(076.5)
COBISS.SI-ID:249446400 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:10339
Downloads:599
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana and KAČ, Milica, 2010, Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 6 June 2025]. ISBN 978-961-6333-85-6. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1435
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Back