Details

Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
ID Košmerl, Tatjana (Author), ID Kač, Milica (Author), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Reviewer), ID Hribar, Janez (Reviewer), ID Vidrih, Rajko (Reviewer)

.pdfPDF - Presentation file, Download (604,91 KB)
MD5: 8B63326446FA86A9D117C20B1A2720F1
PID: 20.500.12556/rul/018ec4f3-e0fb-4c87-80e5-01977651c045

Language:Slovenian
Keywords:vinarstvo
Work type:Higher education textbook
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2010
PID:20.500.12556/RUL-1435 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6333-85-6
UDC:663.2:543.06(075.8)(076.5)
COBISS.SI-ID:249446400 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:10024
Downloads:575
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana and KAČ, Milica, 2010, Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 18 April 2025]. ISBN 978-961-6333-85-6. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1435
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Analiza notranjega puščanja hidravličnega sistema traktorja
  2. Vpliv tlačnih pulziranj na segrevanje hidravličnega olja
  3. Hidravlična naprava žagine proge za razrez hlodovine
  4. Hidravlična analiza vodovodnega sistema Kostanjevica na Krki
  5. Analiza tlačnih izgub v prenosnikih toplote pasterizatorjev
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Back