Details

Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino
ID Košmerl, Tatjana (Author), ID Kač, Milica (Author), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Reviewer), ID Hribar, Janez (Reviewer), ID Vidrih, Rajko (Reviewer)

.pdfPDF - Presentation file, Download (530,86 KB)
MD5: 004BFE2CA3204288E25740B1C923F3BC
PID: 20.500.12556/rul/e3822b1c-dd86-4a61-932c-42c84518d242

Language:Slovenian
Keywords:vino, mošt, kemijska analiza
Work type:Higher education textbook
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2009
PID:20.500.12556/RUL-1434 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6333-82-5
UDC:663.2:543.06(075.8)(076.5)
URN:URN:NBN:SI:doc-YZLQLSIO
COBISS.SI-ID:248749056 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:9780
Downloads:1154
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana and KAČ, Milica, 2009, Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina : laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 23 June 2025]. ISBN 978-961-6333-82-5. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1434
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Biološki razkis vina
  2. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Back