Details

Enološka praksa v pridelavi vina : študijsko gradivo za podiplomsko permanentno izobraževanje vinarskih inšpektorjev
ID Košmerl, Tatjana (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (1,09 MB)
MD5: 09C8D6F18B128917FCE3624C3FDF2BBF
PID: 20.500.12556/rul/58db1135-6bb6-408f-b24e-ef836ffdee87

Language:Slovenian
Keywords:enologija, podiplomski seminarji
Work type:Higher education textbook
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2009
PID:20.500.12556/RUL-1431 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6333-72-6
UDC:663.25(0.034.2)
URN:URN:NBN:SI:DOC-CWUSNAR2
COBISS.SI-ID:244969472 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:5515
Downloads:379
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOŠMERL, Tatjana, 2009, Enološka praksa v pridelavi vina : študijsko gradivo za podiplomsko permanentno izobraževanje vinarskih inšpektorjev [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 22 August 2025]. ISBN 978-961-6333-72-6. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1431
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Vrednotenje fizikalno-kemijskih lastnosti kapa-karagenana s pomočjo mikroskopije na atomsko silo in instrumenta za zaznavanje globine vtisa
  2. Study of the physico-chemical properties of amorphous and crystalline forms of claritrhromycin
  3. Vpliv dodanih antioksidantov na izboljšanje fizikalno-kemijskih lastnosti vazelina po temperaturnih obremenitvah
  4. Vpliv dodatka različnih sredstev za vezanje vode na stabilnost goveje mesne emulzije
  5. Fizikalno kemijske lastnosti medu
Similar works from other Slovenian collections:
  1. 8-dnevno potovanje primorskih pridelovalcev oljčnega olja in vina s partnerji po Toskani
  2. Karotenoidi v oljčnem olju
  3. Identifikacija prevladujočih skeletov v protibakterijskih učinkovinah
  4. Kolekcija oljčnih olj Quirinus
  5. Identifikacija nekaterih tehnično pomembnih polimerov na osnovi njihovih fizikalno-kemijskih lastnosti

Back