Details

Upravljanje z gozdnim prostorom : gozdni prostor in prostorsko načrtovanje
ID Bončina, Andrej (Author), ID Havliček, Rok (Author), ID Pisek, Rok (Author), ID Simončič, Tina (Author), ID Strniša, Andrej (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (69,48 MB)
MD5: F33246A0992CDB88F23FEF2F9CF48B43

Language:Slovenian
Keywords:gozdni prostor, urejanje gozdov, gozdarsko načrtovanje, gospodarjenje z gozdovi, trajnostno gospodarjenje z gozdovi
Work type:Higher education textbook
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Publication status:Published
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Oddelek za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire
Year:2011
Number of pages:106 str.
PID:20.500.12556/RUL-124302 This link opens in a new window
UDC:630*61
COBISS.SI-ID:3413158 This link opens in a new window
Publication date in RUL:14.01.2021
Views:5832
Downloads:208
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
BONČINA, Andrej, HAVLIČEK, Rok, PISEK, Rok, SIMONČIČ, Tina and STRNIŠA, Andrej, 2011, Upravljanje z gozdnim prostorom : gozdni prostor in prostorsko načrtovanje [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Oddelek za gozdarstvo in obnovljive gozdne vire. [Accessed 10 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=124302
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Barvanje poliamidnega pletiva z barvilom zlate rozge
  2. Vpliv postopka predobdelave bombažne tkanine na adsorpcijo barvila metil oranž
  3. Uporaba vode iz rudnika Sitarjevec za barvanje z naravnimi barvili
  4. Vpliv načina ekstrakcije barvila iz plodov octovca in predobdelave bombažne tkanine na njeno obarvljivost
  5. Barvila za les iz tujerodnih invazivnih rastlin
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Vpliv postopka predobdelave na barvanje lanene tkanine z reaktivnimi barvili
  2. [Beta]-cyclodextrin as a retarding reagent in polyacrylonitrile dyeing
  3. Barva in barvanje bombaža z naravnimi barvili
  4. Water pre-treatment process in food industry
  5. Čiščenje odpadne vode pri barvanju z naravnimi barvili

Back