Details

Microbiology and biotechnology of food : instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
ID Jeršek, Barbara (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (606,75 KB)
MD5: A5B00E0292ECCFF7798F69AEBA62CAA9

Language:English
Work type:Higher education exercise book
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2017
PID:20.500.12556/RUL-122530 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6908-11-5
UDC:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
URN:URN:NBN:SI:doc-JHHE9M0R
COBISS.SI-ID:290219008 This link opens in a new window
Publication date in RUL:14.12.2020
Views:1068
Downloads:93
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
JERŠEK, Barbara, 2017, Microbiology and biotechnology of food : instructions and workbook for II. part of laboratory exercises [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 31 March 2025]. ISBN 978-961-6908-11-5. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=122530
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:Slovenian
Abstract:
Navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj so namenjena študentom pri delu v laboratoriju.

Keywords:živilska mikrobiologija

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Nadzor in izboljšave proizvodnega procesa z uporabo senzorskih sistemov
  2. Pametni terarij
  3. Predstavitveni aplikaciji z dvoročnim robotom YUMI
  4. Pripenjanje znane geometrije na varjenec
  5. Parametrični model laserskega profilomera
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Strojni vid v povezavi s kontrolo in validacijo črtnih kod
  2. Krmilnik bliskavice z integriranim omrežnim stikalom
  3. Načrtovanje vgrajenega senzorja položaja s podmilimetrsko natančnostjo
  4. Multifunkcijska avtonomna mobilna robotska platforma
  5. Računalniški in strojni vid v robotizirani montaži

Back