Details

Mikrobiologija in biotehnologija hrane : navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj
ID Jeršek, Barbara (Author)

.pdfPDF - Presentation file, Download (3,07 MB)
MD5: 543FB2D28269BFAF7737D6F37EA480A5

Language:Slovenian
Keywords:živilska mikrobiologija
Work type:Higher education exercise book
Typology:2.05 - Other Educational Material
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Year:2016
PID:20.500.12556/RUL-122525 This link opens in a new window
ISBN:978-961-6908-08-5
UDC:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
URN:URN:NBN:SI:doc-1VLA4N34
COBISS.SI-ID:284320512 This link opens in a new window
Publication date in RUL:14.12.2020
Views:1390
Downloads:173
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
JERŠEK, Barbara, 2016, Mikrobiologija in biotehnologija hrane : navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj [online]. Other Educational Material. Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo. [Accessed 31 March 2025]. ISBN 978-961-6908-08-5. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=122525
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Nadzor in izboljšave proizvodnega procesa z uporabo senzorskih sistemov
  2. Pametni terarij
  3. Predstavitveni aplikaciji z dvoročnim robotom YUMI
  4. Pripenjanje znane geometrije na varjenec
  5. Parametrični model laserskega profilomera
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Strojni vid v povezavi s kontrolo in validacijo črtnih kod
  2. Krmilnik bliskavice z integriranim omrežnim stikalom
  3. Načrtovanje vgrajenega senzorja položaja s podmilimetrsko natančnostjo
  4. Multifunkcijska avtonomna mobilna robotska platforma
  5. Računalniški in strojni vid v robotizirani montaži

Back