Details

Vpliv modificirane atmosfere na fizikalno-kemijske parametre norveških češenj (Prunus avium) : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Vidali, Klaudija (Author), ID Vidrih, Rajko (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Košmerl, Tatjana (Reviewer)

.pdfPDF - Presentation file, Download (919,73 KB)
MD5: 17D9761618E5E63CAAAD9BB70E2DD0F2

Language:Slovenian
Keywords:češnje, Prunus avium, skladiščenje češenj, normalna atmosfera, modificirana atmosfera, fizikalno-kemijske lastnosti, polifenoli, antioksidativni potencial, barva češenj, trdota češenj, suha snov
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[K. Vidali]
Year:2014
Number of pages:IX, 49 f.
PID:20.500.12556/RUL-118944 This link opens in a new window
UDC:664.8.03:634.23:547.56:543.61
COBISS.SI-ID:4416376 This link opens in a new window
Publication date in RUL:01.09.2020
Views:1344
Downloads:149
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
VIDALI, Klaudija, 2014, Vpliv modificirane atmosfere na fizikalno-kemijske parametre norveških češenj (Prunus avium) : diplomsko delo, univerzitetni študij [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : K. Vidali. [Accessed 22 August 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=118944
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Title:Influence of modified atmosphere on physical and chemical parameters of Norway cherries (Prunus avium L.) : graduation thesis, university studies
Keywords:cherries, Prunus avium, storage of cherries, normal atmosphere, modified atmosphere, physico-chemical properties, polypenols, antioxidative potential, colour of cherries, firmness of cherries, soluble solids

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Vpliv oljčnih listov in tropin na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
  2. Vpliv ekstraktov oljčnih listov in ognjiča na izkoristljivost hranil in energije pri piščancih
  3. Vpliv oljčnih listov in tropin na kazalnike oksidativnega stresa in prebave pri pitovnih piščancih
  4. Vpliv dodajanja ekstrakta oljčnih listov na izkoristljivost hranil in energije pri prašičih
  5. Vpliv oljčnih listov in tropin v krmnih mešanicah na mineralizacijo kosti pri pitovnih piščancih
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Quality assurance for animal feed analysis laboratories

Back