Details

Vrednotenje prehrane osnovnošolcev na OŠ Trebnje : magistrsko delo s področja živilstva
ID Višček, Irena (Author), ID Simčič, Marjan (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (1,36 MB)
MD5: 78208FC018C593420F9E9A3EAB683076

Language:Slovenian
Keywords:prehrana, osnovnošolci, prehranjevalne navade, celodnevni obroki, energijska vrednost, hranilna vrednost, telesna aktivnost
Work type:Master's thesis
Typology:2.09 - Master's Thesis
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [I. Višček]
Year:2010
Number of pages:X, 135 f., [22] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118819 This link opens in a new window
UDC:613.2-053.5(497.4 Trebnje):641.1
COBISS.SI-ID:3859576 This link opens in a new window
Publication date in RUL:01.09.2020
Views:1449
Downloads:113
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
VIŠČEK, Irena, 2010, Vrednotenje prehrane osnovnošolcev na OŠ Trebnje : magistrsko delo s področja živilstva [online]. Master’s thesis. Ljubljana : BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [I. Višček. [Accessed 20 June 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=118819
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Title:Evaluation of nutrition at primary school in Trebnje : master of science thesis
Keywords:nutrition, pupils, eating habits, daily meals, nutritional value, calorific valus, physical activity

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Odpornost rastlin proti virusom s pomočjo RNA tehnologij
  2. Užitni nazobčanec ali šitake
  3. Biološko aktivne snovi v organskih ekstraktih nekaterih bazidiomicet
  4. Biološko aktivne snovi v vodnih ekstraktih nekaterih bazidiomicet
  5. Biološko aktivne snovi v vodnih ekstraktih izbranih lesnih in travniških gob
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Test of potential allelopathic ability of Allium ursinum L.
  2. Biological activity of conventional extracts of ceylon cinnamon (Cinnamomum zeylanicum)
  3. Optimization of extraction of phenolic compounds from hyssopus officinalis
  4. Comparison of some chemical properties of different types of honey

Back