Details

Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
ID Vidmar, Pavel (Author), ID Wondra, Mojmir (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Rusjan, Denis (Comentor)

.pdfPDF - Presentation file, Download (929,37 KB)
MD5: EED54BD73D616A93E13A115ABB5461C7
PID: 20.500.12556/rul/45d9c761-febe-4770-8eca-a577629c1775

Language:Slovenian
Keywords:vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[P. Vidmar]
Year:2012
Number of pages:XII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-1090 This link opens in a new window
UDC:634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:7161209 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2575
Downloads:515
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
VIDMAR, Pavel, 2012, Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : P. Vidmar. [Accessed 23 June 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=1090
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Keywords:wine, malolactic fermentation, lactic bacteria, physical-chemical characteristics, sensory characteristics

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Kršenje okoljske pravičnosti v mednarodni skupnosti
  2. Vlada-ekologija-biznis
  3. Sistem varstva naravnih vrednot
  4. Okoljska diplomacija Ljudske republike Kitajske
  5. Vloga znanosti pri okoljskih vprašanjih
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Ekološko primernejši način zatiranja glodavcev v živilski industriji
  2. Model ravnanja s hlapnimi organskimi spojinami
  3. Model sanacije azbestnih materialov pri obnovah gradbenih objektov
  4. Hrup na delovnem mestu orodjarja v podjetju Forstek, d.o.o.
  5. Model uvajanja okoljskih vsebin v vzgojno izobraževalni proces

Back