Details

Vpliv komunikacijskih sredstev na kvaliteto življenja oseb z motnjo v duševnem razvoju : diplomsko delo
ID Opeka, Tina (Author), ID Bašić-Hrvatin, Sandra (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Mencin Čeplak, Metka (Comentor)

URLURL - Presentation file, Visit http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Opeka-Tina.PDF This link opens in a new window

Language:Slovenian
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FDV - Faculty of Social Sciences
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[T. Opeka]
Year:2008
Number of pages:57 f.
PID:20.500.12556/RUL-10253 This link opens in a new window
UDC:316.6(043)
COBISS.SI-ID:27486045 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2433
Downloads:396
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
OPEKA, Tina, 2008, Vpliv komunikacijskih sredstev na kvaliteto življenja oseb z motnjo v duševnem razvoju : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : T. Opeka. [Accessed 13 August 2025]. Retrieved from: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/Opeka-Tina.PDF
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Ugotavljanje vsebnosti fenolnih spojin v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
  2. Ugotavljanje vsebnosti rutina, kvercetina in kvercitina v različnih vrstah ajde (Fagopyrum sp.)
  3. Ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečkov lubja navadne jelke (Abies alba mill.) iz različnih delov Slovenije in njihovih frakcij
  4. Optimizacija metode za ugotavljanje antioksidativne aktivnosti izvlečka lubja navadne jelke (Abies alba Mill.)
  5. Germinated buckwheat
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Separacija fenolnih spojin iz zelišč
  2. Optimizacija metode za ocenjevanje antioksidativne aktivnosti z uporabo barvila dcfh-da na celični liniji tlt
  3. Vpliv toplotnih lastnosti oblačil na termofiziološko obremenjenost človeka pri telesni aktivnosti v različnih klimatskih razmerah
  4. Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
  5. Vpliv stopnje zrelosti na celokupno antioksidativno učinkovitost v različnih sortah sliv

Back