|
2. Vpliv kislega testa na kakovost toastaNataša Kušar, 2006, undergraduate thesis Keywords: pekovski izdelki, kislo testo, toast, mlečnokislinske bakterije, kislinska stopnja, vrednost pH, senzorične lastnosti, plesni, trajnost svežine sredice toasta Full text (file, 586,05 KB) |
3. Vpliv okoljskih parametrov na rast plesni rodu Penicillium in tvorbo ohratoksina AMaja Vojković, 2008, undergraduate thesis Keywords: plesni, Penicillium, Penicillium verrucosum, ekologija mikroorganizmov, vrednost aw, vrednost pH, temperatura, gojišča, gojišče YES, gojišče analog kruha, rast plesni, ohratoksin A, tvorba ohratoksina A Full text (file, 1,57 MB) |
4. Osnove salseJerneja Premelč, 2008, undergraduate thesis Keywords: ples, salsa, osnove, figure, plesni tečaji, tekmovanje, zgodovina, razvoj, Slovenija, trenerji Full text (outside link) |
5. Psihično nasilje pri standardnih in latinsko-ameriških plesihAnamarija-Anja Novak, 2013, undergraduate thesis Keywords: standardni plesi, latinsko-ameriški plesi, plesni klubi, trenerji, osebnost, psihično nasilje, plesalke, plesalci, anketa Full text (outside link) |
6. Ugotavljanje prisotnosti kvasovk, plesni in aflatoksina M1 v mleku in mlečnih izdelkihJanja Ručna, 2008, undergraduate thesis Keywords: mleko, mlečni izdelki, kvasovke, plesni, mikotoksini, aflatoksini, diplomske naloge Full text (file, 738,44 KB) |
7. A time-motion analysis of turns performed by highly ranked Viennese waltz dancersJerneja Premelč, Nic James, Lygeri Dimitriov, Janez Perš, Goran Vučković, 2013, original scientific article Keywords: ples, plesni pari, dvoranski ples, obrati, premikanje, hitrost, Ballroom dance, Dance Sport, movement, turns, speed Full text (outside link) |
|
9. Izdelava računalniškega programa za izračun difuzije vodne pare po standardu SIST EN ISO 13788Kristjan Svetina, 2015, undergraduate thesis Keywords: gradbeništvo, diplomska naloga, UNI, kondenzacija, difuzija, plesni, vlažnost, gradbeni objekti, izračuni, načrtovanje Full text (file, 3,93 MB) This document has more files! More...
|
|