|
2. Analiza trendov v živilskopredelovalni industriji po vstopu Slovenije v Evropsko unijoVesna Marinko, 2007, undergraduate thesis Keywords: EU, Slovenija, predelovalna industrija, živilska industrija, agrarna politika, industrijska politika, trgovanje, uspešnost poslovanja, trendi, case study, Perutnina Ptuj, Ljubljanske mlekarne Full text (outside link) |
3. Krizno komuniciranjeBiljana Bartulac, 2009, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, živinoreja, podjetje, Perutnina Ptuj, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, krize, odnosi z javnostjo, komuniciranje, tisk Full text (outside link) |
4. Analiza trga perutninskega mesa in mesnih izdelkov na slovenskem trguMarina Panić, 2010, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, živilska industrija, industrijsko podjetje, Perutnina Ptuj, poslovno okolje, tehnologija, trženje, strategija, poslovno komuniciranje Full text (outside link) |
5. Krizno komuniciranjeČrtomir Goznik, 2010, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, živilska industrija, industrijsko podjetje, Perutnina Ptuj, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, krize, komuniciranje, primeri Full text (outside link) |
6. Adenovirusi pri pticah v SlovenijiMarko Zadravec, 2012, doctoral dissertation Keywords: ptice, perutnina, adenovirusi, infekcije, epidemiologija, klasifikacija, verižna reakcija s polimerazo, filogenija, Slovenija, disertacije Full text (outside link) |
7. Model učeče se organizacije na primeru podjetja Perutnina PtujDenis Perič, 2012, undergraduate thesis Keywords: Slovenija, živilska industrija, industrijsko podjetje, Perutnina ptuj, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, učeča se organizacija, ankete, analiza Full text (outside link) |
8. Marketinški odnos med oglaševalsko agencijo in oglaševalcemKlemen Oštir Sedej, 2016, undergraduate thesis Keywords: trženje, oglaševanje, agencije, sodelovanje, podjetje, živilska industrija, Perutnina Ptuj, poslovno komuniciranje, strategija, analiza Full text (outside link) |
9. Effects of two probiotic additives containing Bacillus spores on carcass characteristics, blood lipids and cecal volatile fatty acids in meat type chickensRok Novak, Bojana Bogovič Matijašić, Dušan Terčič, Matjaž Červek, Gregor Gorjanc, Antonija Holcman, Alenka Levart, Irena Rogelj, 2011, original scientific article Keywords: perutnina, pitovni piščanci, meso, prehrana živali, probiotiki, Bacillus, krvne maščobe, prebavila, hlapne maščobne kisline Full text (outside link) |
10. Vpliv dodatka naravnih in sintetičnih antioksidantov na oksidativno stabilnost krme za pitovne piščanceJure Podobnik, 2017, master's thesis/paper Keywords: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krmni dodatki, antioksidanti, krma, oksidativna stabilnost Full text (file, 1,51 MB) |