Keywords: prekmurska gibanica, gastronomija, kombiniranje jedi in pijač, slovenske nacionalne jedi, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, sivi pinot, laški rizling, sauvignon, kemijska sestava, senzorične lastnostiFull text (file, 630,25 KB)
Keywords: tradicionalne jedi, nacionalne jedi, sirovi štruklji, hranilna vrednost, fizikalnokemijske lastnosti, senzorične lastnosti, senzorično ocenjevanje, profiliranje aromeFull text (file, 635,40 KB)
Keywords: živila, tradicionalne jedi, nacionalne jedi, označevanje živil, zaščitni znak, zajamčena tradicionalna posebnost, prekmurska gibanica, idrijski žlikrofi, potrošnikiFull text (file, 965,69 KB)
Keywords: slovenščina, slovenska narečja, leksikologija, živila, nacionalne jediFull text (file, 1,48 MB) This document has more files! More...
Keywords: Ključne besede: nacija, banalni nacionalizem, nacionalne jedi, simboli slovenskosti, promocija slovenskih prehrambnih izdelkovFull text (file, 41,77 MB)