1. Postavitev sistema HACCP v prehranski verigi nove Pediatrične klinikeTina Jakop, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, procesna kontrola, HACCP, bolnišnična kuhinja, Pediatrična klinika v Ljubljani, nabava živil, skladiščenje živil, priprava jedi, distribucija jedi, kritične kontrolne točke, alergeni, temperatura, čas Full text (file, 1,24 MB) |
|
|
|
|
6. Prilagodljivo kuhinjsko koritoSabina Vukalić, 2019, bachelor thesis/paper Keywords: industrijsko oblikovanje, oblikovanje kuhinjskega korita, kuhinja, pomivalno korito, ergonomija v kuhinji, priprava obroka, diplomska naloga Full text (file, 5,98 MB) |
|
8. Gastronomska in prehranska analiza hotelskih postrežnih večerijTinca Frumen, 2012, undergraduate thesis Keywords: gostinstvo, hoteli, hotelska kuhinja, hotelske večerje, banketi, jedilniki, gastronomija, gotove jedi, prehrana, prehranska vrednost, kemijska sestava Full text (file, 853,21 KB) |