1. Uporaba kvasne biomase s povečanim antioksidativnim potencialomTea Morčič, 2006, undergraduate thesis Keywords: kvasovke, krom, stres, antioksidanti, glutation, askorbinska kislina, biomasa, akumulacija kroma, metabolna aktivnost Full text (file, 420,74 KB) |
2. Spremembe vsebnosti antioksidantov v pakiranem, sveže narezanem zeljuBarbara Ručman, 2008, undergraduate thesis Keywords: zelje, pakiranje zelja, narezano zelje, embalažni materiali, modificirana atmosfera, L-askorbinska kislina, skupna L-askorbinska kislina, dehidroaskorbinska kislina, glutation, antioksidativna aktivnost, radikal DPPH, Folin-Ciocalteau reagent Full text (file, 2,56 MB) |
3. Spremembe vsebnosti glukozinolatov in nekaterih antioksidantov v narezanem zeljuTjaša Štrukelj, 2012, undergraduate thesis Keywords: zelje, narezano zelje, skladiščenje zelja, dihanje, kontrolirana atmosfera, glukozinolati, L-askorbinska kislina, vitamin C, glutation, antioksidanti Full text (file, 1,96 MB) |
|
|
|
|
|
|
|