1 - 2 / 2 1 |
1. Vpliv tehnoloških postopkov na spremembe fenolnih spojin v sokovih in nektarjih Kajetan Trošt, 2009, doctoral dissertation Keywords: sadni sokovi, sadni nektarji, stabilnost sokov, stabilnost nektarjev, borovnica, aronija, pomaranča, borovničev nektar, pomarančni sok, antioksidanti, fenolne spojine, polifenoli, antociani, flavanoli, fenolne kisline, antioksidativna učinkovitost, vitamin C, karotenoidi, HMF, skladiščenje soka, tehnološki postopki, pakiranje, embalažni materiali, steklo, karton, PET |
2. Vpliv negativnih kontrastnih sredstev pri magnetno resonančni holangiopankreatografiji Teja Lapornik, 2020, master's thesis Keywords: magistrska dela, radiološka tehnologija, MRCP, negativno kontrastno sredstvo, ananasov sok, borovničev sok, črni čaj, vidljivost anatomskih struktur, izboljšanje kvalitete slik |