1. Vrednotenje cvička z oznako PTPDaša Mikec, 2008, undergraduate thesis Keywords: vinogradništvo, vinarstvo, vino, rdeče vino, cviček, kakovost, kemične analize, kemična sestava, antibiogram Full text (file, 3,07 MB) |
|
3. Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlotPavel Vidmar, 2012, undergraduate thesis Keywords: vina, merlot, biološki razkis, selekcionirane kulture, mlečnokislinske bakterije, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti Full text (file, 929,37 KB) |
4. Vpliv biološkega razkisa na nastanek hlapnih komponent vinaMaja Ambrožič, 2006, undergraduate thesis Keywords: vino, modra frankinja, biološki razkis, mlečnokislinske bakterije, hlapne komponente, višji alkoholi, estri, senzorične lastnosti Full text (file, 781,49 KB) |
5. Parametri kakovosti zvrsti belega vina iz vinorodnega okoliša Goriška BrdaMiran Bužinel, 2007, undergraduate thesis Keywords: vino, kultivar Rebula, kultivar Zeleni sauvignon, kultivar Chardonnay, mošt, kemijska sestava mošta, predelava grozdja, zorenje na drožeh, mešanje vin, senzorične lastnosti Full text (file, 589,17 KB) |
6. Priprava in karakterizacija ekstraktov liofiliziranih vinAna Miklavčič, 2008, undergraduate thesis Keywords: vino, liofilizacija vina, polifenoli, etanol, glicerol, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, senzorične lastnosti Full text (file, 970,87 KB) |
7. Parametri kakovosti vina sorte modra frankinja vinorodne dežele PosavjeMarko Škofca, 2008, undergraduate thesis Keywords: vino, modra frankinja, vinorodna dežela Posavje, resveratrol, parametri vina, kemična sestava, senzorične lastnosti Full text (file, 958,16 KB) |
8. Kakovostni parametri grozdja različnih klonov KraljevineRok Jamnik, 2009, undergraduate thesis Keywords: kloni, vinska trta, sorta 'Kraljevina', grozdje, zorenje grozdja, tehnološka zrelost, grozdni sok, sladkor, pH vrednost, skupne kisline, pufrna kapaciteta Full text (file, 781,09 KB) |
9. Prekmurska gibanica in vinoMarjeta Rogina, 2009, undergraduate thesis Keywords: prekmurska gibanica, gastronomija, kombiniranje jedi in pijač, slovenske nacionalne jedi, vino, sladki muškat, chardonnay, traminec, sivi pinot, laški rizling, sauvignon, kemijska sestava, senzorične lastnosti Full text (file, 630,25 KB) |
10. Predelava vina v dolijihTina Štokelj, 2009, undergraduate thesis Keywords: vinarstvo, vino, vino v dolijih, doliji, amfore, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, pridelava vina v dolijih, pH vrednost, organske kisline, hlapne kisline, biološki razkis, fenolne spojine, pepel, težke kovine, senzorična analiza, zorenje vina na drožeh Full text (file, 966,79 KB) |