1. Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodamiKarmen Bat, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadni sokovi, sadni nektarji, pomarančni sok, jabolčni sok, grenivkin sok, ananasov sok, jabolčni nektar, grenivkin nektar, vsebnost sladkorjev, potvorbe, avtentičnost sokov, izotopi, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava kisika, pulpa, sladkorji, etanol, voda, HPLC, IRMS, SNIF-NMR Full text (file, 1,13 MB) |
|
|
4. Vsebnost sladkorja v sadnih nektarjih in sadnih jogurtihUrša Skubic, 2019, undergraduate thesis Keywords: sladkor, sadni nektarji, jabolčni nektar, sadni jogurti, borovničev jogurt, vsebnost sladkorjev, senzorične lastnosti, sladkost, kislost, potrošniki Full text (file, 679,77 KB) |
5. Pridelek klonskih kandidatov sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.) na dveh gojitvenih oblikahRok Furlan, 2007, undergraduate thesis Keywords: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Rebula, kloni, pridelava, gojitvene oblike, pridelek, vsebnost sladkorjev, vsebnost kislin, kemična sestava, Primorska Full text (file, 1,45 MB) |
6. Vpliv skladiščenja na kakovost in razvoj potaknjencev različnih hibridov pelargonij (Pelargonium sp.)Marija Mojca Ažman, 2016, master's thesis Keywords: okrasne rastline, potaknjenci, nadomestno koreninjenje, pelargonije, Pelargonium sp., skladiščenje, rast in razvoj, vsebnost sladkorjev, kakovost, razmnoževanje rastlin Full text (file, 3,74 MB) |
|