Keywords: zelenjava, hidroponsko gojenje, talno gojenje, prehranska vrednost, zelena solata, paradižnik, vsebnost suhe snovi, vsebnost vode, vsebnost pepela, vsebnost beljakovin, vsebnost skupnih maščob, maščobnokislinska sestava, prehranska vlaknina, vitamin CFull text (file, 652,74 KB)
Keywords: peleti, proizvodnja peletov, mehanska obstojnost, vsebnost pepela, vsebnost vodeFull text (file, 2,66 MB)
Keywords: med, botanično poreklo, fizikalnokemijske lastnosti, antioksidativna učinkovitost, metoda DPPH, fenolne spojine, vsebnost vode, električna prevodnost, vsebnost pepela, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, kot zasuka, barvaFull text (file, 1,55 MB)
Keywords: med, pH, barva, vsebnost pepela, električna prevodnostFull text (file, 1,72 MB)
Keywords: lesni peleti, peletiranje, invazivne tujerodne lesne vrste, vlažnost, gostota nasutja, mehanska obstojnost, vsebnost pepelaFull text (file, 4,64 MB)