1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Ocena zaužite količine kuhinjske soli iz kupljenih živil Lidija Vertnik, 2008, undergraduate thesis Keywords: živila, slanost živil, vsebnost natrija, sol, vnos kuhinjske soli, kupljena živila, predelana živila, hitra hrana, dejavnik tveganja, kronične bolezni, visok krvni tlak |
2. Vadbeni programi za osebe s srčno-žilnimi obolenji Neža Lesar, 2015, undergraduate thesis Keywords: srčno-žilna obolenja, gibalna dejavnost, visok krvni tlak, koronarna srčna bolezen, srčno popuščanje, srčna aritmija, preventiva, vadba, kontraindikacije, program, vaje za moč, vzdržljivost, gibljivost |
3. Sodobni okolju prijazni pristop v organski kemiji 2H-piran-2-onskih derivatov: sinteze, reaktivnost, uporabnost Leja Tominec, 2020, undergraduate thesis Keywords: 2H-piran-2-oni, [4+2] cikloadicije, naravne spojine, zelena kemija, mikrovalovi, visok tlak |