1. Primerjava adhezinov med patogenimi bakterijami rodu Salmonella, Escherichia in CampylobacterSuzana Kralj, 2021, undergraduate thesis Keywords: patogene bakterije, Salmonella, Escherichia, Campylobacter, biofilm, adhezini, strategija nadzora, varnost živil Full text (file, 1,06 MB) |
|
3. Spletna storitev za iskanje podatkov o ekoloških kmetijahBoris Turk, 2014, undergraduate thesis Keywords: spletna aplikacija, spletni iskalnik, ekološke kmetije, ponudba živil ekoloških pridelovalcev, XMLHttpRequest, PHP, jQuery, MySql, Java Script, Ajax, HTML, CSS, prehrambena varnost, prehranska samooskrba, ekološka gospodarstva, več zaposlitvenih mest, kmetijstvo, računalništvo, računalništvo in informatika, univerzitetni študij, diplomske naloge Full text (file, 2,70 MB) |
4. Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen ErnährungswirtschaftRoswitha Plank, 2009, doctoral dissertation Keywords: živila, kakovost živil, nadzor nad živili, varnost živil, živilska industrija, trgovina z živili, standardi, ISO 9001, ISO 22000, dobra proizvodna praksa, GMP, Avstrija Full text (outside link) |
5. Total food chain safetyPeter Raspor, 2008, review article Keywords: živila, prehranska veriga, varnost živil, dobre prakse, dobra prehranska praksa, GNP, surovine, predelava, transport, skladiščenje, priprave jedi Full text (outside link) |
|
|
|
|
|