1. Uvajanje in optimizacija metode za določanje CoQ10 v mleku in mlečnih izdelkihKsenja David, 2007, undergraduate thesis Keywords: analizne metode, ekstrakcija tekoče-tekoče, LLE, ekstrakcija na trdni fazi, SPE, HPLC, validacija metode, koencim Q10, mleko, mlečni izdelki Full text (file, 479,91 KB) |
2. Razvoj analitske metode za določanje koencima Q10 v maščobno bogatih tkivih piščancevMateja Lušnic Polak, 2008, undergraduate thesis Keywords: koencimi, koencim Q10, analitske metode, validacija metod, maščobno tkivo piščancev, krma obogatena s koencimom Q10, maščobne kisline, holesterol Full text (file, 1,38 MB) |
3. Kvantitativna določitev aminokislin v medu z metodo HPLCMaša Tominec, 2010, undergraduate thesis Keywords: med, vrste medu, pristen med, potvorjen med, aminokisline, skupne beljakovine, HPLC, validacija HPLC metode, potvorbe medu Full text (file, 778,80 KB) |
4. Določanje vsebnosti skupne prehranske vlaknine z encimsko metodoIrena Moravec, 2011, undergraduate thesis Keywords: analizne metode, prehranska vlaknina, skupna prehranska vlaknina, določanje prehranske vlaknine, validacija metod, merilna negotovost, razširjena negotovost Full text (file, 497,13 KB) |
|
|
|
|
|
|