1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Vpliv sušilnega postopka na kakovost sušenja bukovine Igor Lapajne, 2007, undergraduate thesis Keywords: les, bukev, sušenje lesa, vakuumsko sušenje, komorsko sušenje, sušenje na prostem, sušilni postopki |
2. Prehranska vrednost čipsa rdeče pese in korenja, pripravljenega z različnimi postopki sušenja Marjetka Kastelic Švab, 2016, master's thesis Keywords: rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnosti |
3. Analiza delovanja vakuumskega sušilnika perila Urban Stare, 2020, undergraduate thesis Keywords: vakuumsko sušenje, sušenje perila, izhlapevanje, vlažen zrak, prenos snovi |