Keywords: mikroorganizmi, Salmonella enterica, preživelost salmonel, jajca, starost jajc, velikost jajc, kuhanje jajc, središčna temperatura jajc, čas kuhanja jajcFull text (file, 390,04 KB)
Keywords: prehrana, prehrana študentov, potrošniki, jajca, uživanje jajc, hranilna vrednost jajc, obogatena jajca, holesterol, prehransko znanjeFull text (file, 759,16 KB)
Keywords: kokošje jajce, kakovost jajc, maščobne kisline, omega-3 obogatena jajca, analiza jajc, analiza maščobnih kislin, plinska kromatografijaFull text (outside link)
Keywords: varnost živil, HACCP, jajca, prireja jajc, izdelki iz jajc, živilska veriga, živilski delavci, upravljanje s človeškimi viri, zadovoljstvo z delom, izobraženost delavcevFull text (file, 1,32 MB)
Keywords: dietna prehrana, eozinofilni ezofagitis, diete, hipoalergena dieta, dieta z izločitvijo mleka, dieta z izločitvijo živil, dieta brez jajcFull text (file, 1,55 MB)