Keywords: med, fizikalnokemijske lastnosti medu, analizne metode, pristnost meduFull text (outside link)
Keywords: med, pristnost medu, čebelarstvo, prestavljanje satja, krmljenje čebel, stabilni izotopi, tuji encimi, EA/LC-IRMS, kvasovkeFull text (file, 6,42 MB)
Keywords: med, sladkorni sirupi, pristnost medu, botanični izvor, Slovenija, sestava ogljikovih hidratov, HILIC, izotopsko razmerje, 13C/12C, 15N/14N, IRMS, sestava aminokislin, HPLC, kemijski elementi, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s popolnim odbojem, TXRF, fizikalno-kemijske lastnosti, električna prevodnost, pH, proste in skupne kisline, hidroksimetilfurfural, HMF, prolin, beljakovine, diastazno število, rotacija, korelacijeFull text (file, 5,53 MB)
Keywords: med, akacijev med, cvetlični med, kostanjev med, fizikalno-kemijske lastnosti, vsebnost vode, električna prevodnost, kislost, barva, diferenčna dinamična kalorimetrija, senzorične lastnosti, pristnost medu, metode preverjanja pristnosti meduFull text (file, 3,10 MB)