1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Predelava vina v dolijih Tina Štokelj, 2009, undergraduate thesis Keywords: vinarstvo, vino, vino v dolijih, doliji, amfore, zgodovina vinske trte, razvoj vinogradništva na Slovenskem, razvoj vinarstva na Slovenskem, izdelava dolijev, pridelava vina v dolijih, pH vrednost, organske kisline, hlapne kisline, biološki razkis, fenolne spojine, pepel, težke kovine, senzorična analiza, zorenje vina na drožeh |
2. Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija Kristina Kavčič, 2009, undergraduate thesis Keywords: vino, Malvazija, tehnološki postopki, klasična pridelava, maceracija drozge, zorenje vina na drožeh, sur lie, kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorična kakovost |
3. Pridelava kakovostnih rose vin Klavdija Papež, 2018, undergraduate thesis Keywords: vino, rose, Modra frankinja, polsuho vino, pridelava vina, deželno vino PGO, senzorične lastnosti |