1. Prehranjevalne navade učencev osnovne šole TolminDarja Vrečar, 2010, undergraduate thesis Keywords: prehrana, prehranjevalne navade, prehranjevanje otrok, prehranska priporočila, dnevni energijski vnos, dnevni vnos hranil, šolska prehrana, analiza obrokov Full text (file, 639,11 KB) |
2. Športna rekreacija, prehranjevanje in nekateri psihološki vidiki pri zdravljenju debelostiÁrpád Fodor, 2008, undergraduate thesis Keywords: rekreacija, šport, prehranjevanje, psihologija, osebnost, zdravljenje, debelost, motivacije, diete, gibanje Full text (outside link) |
|
|
5. Problem družbene neenakosti pri študentih FSPNJan Makarovič, Vera Kozmik, Vesna Omladič, 2001, complete scientific database or corpus Keywords: stalno prebivališče, navedba zaključene srednje šole, uspeh ob zaključku srednje šole, leto vpisa v prvi letnik fspn, status v šolskem letu 1981/82, vpisana smer na fspn, vpisan letnik na fspn, navedba zakonskega stanu, ocena razmer v družini, stopnja dokončane šolske izobrazbe staršev, zaposlitev staršev, ocena položaja staršev, ocena skupnega povprečnega dohodka staršev, število članov družine, izjava o prejemanju štipendije, navedba vira in zneska štipendije, ocena datuma razrešitve prošnje za štipendijo, navedba ukrepov ob nerazrešeni prošnji, navedba drugih denarnih virov in njihova višina, ocena števila ur porabljenih za pridobivanje dohodkov, ocena višine razpoložljivih denarnih sredstev, ocena uspešnosti pokrivanja potreb z denarnimi sredstvi, ocena dodatnih denarnih sredstev ob pomanjkanju tekočih, navedba prebivališča v šolskem letu 1982/83, navedba prebivališča tistih, ki so že imeli status študenta 1981/82, prehranjevanje študentov s Full text (outside link) |
6. Družbena prehrana, 1981 - 1983Drago Kos, Pavel Gantar, Ida Hojnik-Zupanc, Tanja Rener, Zdravko Mlinar, 2001, complete scientific database or corpus Keywords: prehrambene navade, prehranjevanje v delovnem okolju, ocena kvalitete hrane, organiziranost prehranjevanja v delovnem okolju, vpliv prehrane na počutje pri delu, spreminjanje nakupovalnih navad, ocenjevanje zdravstvene kvalitete prehrane, opis bivalnega okolja, ocenjevanje postrežbe v restavracijah, spreminjanje prehrambenih navad, osveščenost o zdravstveni neoporečnosti prehrambenih izdelkov, delitev dela v gospodinjstvu, razmere na delovnem mestu, spol, starost, izobrazba, tip naselja Full text (outside link) |
|
|
|
10. Etanol, ocetna in mlečna kislina kot ključni dražljaji za predelavo hrane v čebelji družiniNada Puhalić, 2015, undergraduate thesis Keywords: med, čebele, čebelarstvo, čebelje družine, ocetna kislina, mlečna kislina, etanol, prehranjevanje čebel Full text (outside link) |