|
2. Pomološke lastnosti nekaterih novih sort hrušk (Pyrus communis L.) v letu 2005Urška Lovšin, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, hruška, Pyrus communis, rastlinske sorte, pridelek, gojitvene oblike, pomološke lastnosti Full text (file, 620,83 KB) |
3. Pomološke lastnosti novih sort breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica L.)Irena Fabjančič, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, breskve, nektarine, Prunus persica, Prunus persica var. nucipersica, pridelek, sorte, pomološke lastnosti Full text (file, 4,78 MB) |
4. Perspektivne nove sorte breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica L.)Mojca Mlakar, 2009, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, breskve, nektarine, sorte, plodovi, pridelek, kakovost, Prunus persica, Prunus persica var. nucipersica, pomološke lastnosti Full text (file, 4,33 MB) |
|
6. Pridelek in kakovost nekaterih sort breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica L.)Doris Kramberger, 2010, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, breskve, Prunus persica L., nektarine, Prunus persica var. nucipersica L., pridelek, sorte, pomološke lastnosti Full text (file, 1,53 MB) |
7. Preizkušanje nekaterih sort breskev (Prunus persica L.) in nektarin (Prunus persica var. nucipersica)Romana Fir, 2010, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, breskve, Prunus persica L., nektarine, Prunus persica var. nucipersica L., pridelek, pomološke lastnosti, organoleptične lastnosti Full text (file, 2,78 MB) |
8. Pomološke lastnosti hruške v očeh kupcev na območju DolenjskeSonja Žagar, 2011, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, hruška, pomološke lastnosti, sadni izbor, sortiment, ankete, Dolenjska Full text (file, 1,52 MB) |
|
10. Vpliv različnih podlag na kakovost plodov breskve sort 'Royal Glory' in 'Redhaven' na deviških in utrujenih tlehPrimož Oražem, 2013, doctoral dissertation Keywords: sadjarstvo, breskev, Prunus persica Batch. L., sorte, Royal Glory, Redhaven, podlage, plodovi, tla, ogljikovi hidrati, organske kisline, fenoli, pridelek, pomološke lastnosti Full text (file, 10,33 MB) |