1 - 3 / 3 1 |
1. Razvoj funkcionalnega mesnega izdelka - jetrne paštete s koencimom Q10 Maja Koren, 2009, undergraduate thesis Keywords: mesni izdelki, funkcionalna živila, razvoj novega izdelka, paštete, perutninska jetrna pašteta, živilski dodatki, koencim Q10, askorbinska kislina, [alfa]-tokoferol |
2. Optimizacija teksturnih lastnosti koagulatov mesnih namazov, izdelanih z različnimi škrobi in vrstami moke Noemi Pavlović, 2017, master's thesis Keywords: mesni izdelki, paštete, prašičje meso, aditivi, fosfati, škrob, moke, emijske analize, instrumentalno merjenje, Minolta kromometer, senzorične lastnosti, tekstura, stabilnost, barva |
3. Sprejemljivost jetrne paštete z manj soli in natrija Blažka Primožič, 2012, undergraduate thesis Keywords: mesni izdelki, paštete, jetrna pašteta, morska sol, nitritna sol, fosfati, zmanjševanje soli, barva, tekstura, senzorične lastnosti |