|
2. Postavitev sistema HACCP v prehranski verigi nove Pediatrične klinikeTina Jakop, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, procesna kontrola, HACCP, bolnišnična kuhinja, Pediatrična klinika v Ljubljani, nabava živil, skladiščenje živil, priprava jedi, distribucija jedi, kritične kontrolne točke, alergeni, temperatura, čas Full text (file, 1,24 MB) |
3. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnineVanja Uhan, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram Full text (file, 1,54 MB) |
4. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkovTina Tušar, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. Full text (file, 3,15 MB) |
5. Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen ErnährungswirtschaftRoswitha Plank, 2009, doctoral dissertation Keywords: živila, kakovost živil, nadzor nad živili, varnost živil, živilska industrija, trgovina z živili, standardi, ISO 9001, ISO 22000, dobra proizvodna praksa, GMP, Avstrija Full text (outside link) |
|
|
|
9. Zdravje Slovencev2013, radio or television broadcast, podcast, interview, press conference Keywords: živila, živilska industrija, aditivi, konzervansi, barvila, sladila, emulgatorji, skrb za zdravje, nadzor nad živili, potrošniki Full text (outside link) |
|