1. Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.)Barbara Polda, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, oreh, Juglans regia, plodiči, rastlinske sorte, Franquette, Elite, fenol, topila, metanol, etanol Full text (file, 383,27 KB) |
2. Vpliv različnih polarnih topil na delež celokupnih fenolov v lesnih ekstraktihViljem Vek, Primož Oven, 2011, original scientific article Keywords: ekstrakcija, celokupni fenoli, metanol, etanol, acetom, les, bukev, smreka Full text (outside link) This document has more files! More... |
3. Antioksidativna učinkovitost rženega sladaBojana Klemenčič, 2017, undergraduate thesis Keywords: rž, Secale cereale L., rženi slad, fenolne spojine, antioksidativna učinkovitost, metoda DPPH•, metanol, etanol Full text (file, 869,30 KB) |
|
5. Vpliv vsebnosti višjih alkoholov na senzorične in tehnološke lastnosti sadnih destilatovDejan Suban, 2006, undergraduate thesis Keywords: žganje, sadni destilati, brinjevec, slivovka, sadjevec, viljamovka, acetaldehid, etil acetat, metanol, 1-propanol, izobutanol, 1-butanol, izoamil alkohol, 2-fenil etanol, plinska kromatografija, GC, turbidimetrija, motnost, senzorične lastnosti Full text (file, 1,08 MB) |
|
|
|
|
|