|
2. Kakovost kozjega sira iz mleka ekološke in konvencionalne rejeEva Mravljak, 2017, master's thesis Keywords: kozje mleko, koze, ekološka reja, konvencionalna reja, kakovost mleka, kozji sir, kemijska sestava, tehnološke lastnosti, senzorične lastnosti Full text (file, 3,41 MB) |
|
|
|
6. Občutljivost stafilokokov iz kozjega mleka za antibiotikeIrma Čizmić, 2020, master's thesis Keywords: stafilokoki, Staphylococcus aureus, kozje mleko, koze, reja, ekološka reja, konvencionalna reja, antibiotiki, odpornost proti antibiotikom, penicilin, cefalotin, oksacilin, cefoksitin, metoda razredčevanja v mikrotitrski plošči, minimalna inhibitorna koncentracija Full text (file, 2,44 MB) This document has more files! More... |
7. Vpliv načina reje na maščobnokislinsko sestavo mlekaPetra Železnikar, 2007, undergraduate thesis Keywords: govedoreja, ekološka reja, prehrana živali, konvencionalna reja, mleko, sestava, maščobne kisline, diplomske naloge Full text (file, 847,14 KB) |
8. Vpliv trajanja laktacije na razlike v lastnostih fermentiranega kozjega mleka iz ekološke in konvencionalne rejeAnže Granda, 2024, master's thesis Keywords: drobnica, koze, ekološka reja, konvencionalna reja, kozje mleko, fermentirani izdelki, laktacija, trajanje Full text (file, 1,05 MB) |