1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv kefirja na črevesno mikrobno združbo in kancerogenezo eksperimentalno induciranih črevesnih tumorjev na podganah Matjaž Boštar, 2006, master's thesis Keywords: fermentirani mlečni izdelki, kefir, kefirna zrna, prehranska vrednost, črevesna mikrobna združba, tumorji, podgane Wistar |
2. Proučevanje funkcionalnih učinkov kefiranogenih laktobacilov in kefirana Tinkara Vardjan, 2015, doctoral dissertation Keywords: kefir, kefirna zrna, mikrobiota, laktobacili, kefiran, holesterol, laboratorijske podgane, oksidacijski stres, antioksidativna aktivnost, funkcionalna živila |
3. Stabilnost populacije laktobacilov in kvasovk v kefirnem zrnu in kefirju Gašper Vozel, 2016, undergraduate thesis Keywords: kefir, kefirna zrna, mikrobiota, mikrobne združbe, laktobacili, kvasovke, kefiran, molekularne tehnike, PCR, DGGE |