1. Vpliv novih sort in podlag na rast in rodnost češenj (Prunus avium L.)Žiga Stojan, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, češnje, rastlinske sorte, podlage, rast, rodnost, pridelek, kakovost plodov Full text (file, 318,52 KB) |
2. Redčenje plodičev češnje (Prunus avium L.) sorte 'Lapins'Primož Oražem, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, češnje, Prunus avium, Lapins, redčenje, kakovost plodov, površina listov, pridelek Full text (file, 585,75 KB) |
|
4. Vpliv podlag na količino in kakovost plodov cepljenega paradižnika (Lycopersicum esculentum L.)Seida Gluhalić, 2008, undergraduate thesis Keywords: vrtnarstvo, paradižnik, Lycopersicum esculentum, cepljenje, podlage, pridelek, kakovost plodov Full text (file, 628,26 KB) |
5. Pridelek jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Zlati delišes' glede na različne obremenitve drevesaMiha Vidic, 2009, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Zlati delišes, obremenitev dreves, pridelek, število plodov, premer debla, kakovost Full text (file, 291,74 KB) |
6. Kakovost plodov nekaterih sort kakija (Diospyros kaki L.)Barbara Okorn, 2009, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki, rastlinske sorte, kakovost, kemijska analiza, sladkorji, organske kisline, barva plodov Full text (file, 4,32 MB) |
|
8. Potato yield and tuber quality in 75 cm and 90 cm wide ridgesRajko Bernik, Tone Godeša, Peter Dolničar, Filip Vučajnk, 2010, original scientific article Keywords: krompir, okopalniki, kmetijski stroji, osipalniki, medvrstna razdalja, sorte, pridelek, kakovost plodov Full text (outside link) |
9. Pridelek pri različno obremenjenih drevesih jablane (Malus domestica Borkh.) sorte 'Idared'Petra Jeršin, 2010, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, plodovi, pridelek, redčenje plodov, kakovost Full text (file, 371,40 KB) |
10. Izbrani sekundarni metaboliti pri različnih sortah kakija (Diospyros kaki L.)Tarin Lovišček, 2012, undergraduate thesis Keywords: sadjarstvo, kaki, Diospyros kaki L., sorte, sekundarni metaboliti, fenoli, karotenoidi, barva, kakovost plodov Full text (file, 1,30 MB) |