1 - 3 / 3 1 |
1. Karakterizacija slovenskih in ciprskih sadnih sokov z različnimi metodami Karmen Bat, 2008, undergraduate thesis Keywords: sadni sokovi, sadni nektarji, pomarančni sok, jabolčni sok, grenivkin sok, ananasov sok, jabolčni nektar, grenivkin nektar, vsebnost sladkorjev, potvorbe, avtentičnost sokov, izotopi, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava kisika, pulpa, sladkorji, etanol, voda, HPLC, IRMS, SNIF-NMR |
2. Karakterizacija topnih soli kot posledica propadanja stenskih poslikav Belma Džubur, 2020, master's thesis/paper Keywords: stenske poslikave, topne soli, propadanje, izotopska sestava žvepla, izotopska sestava kisika, atmosferska onesnaženost. |
3. Karakterizacija mleka in sira z uporabo stabilnih izotopov lahkih elementov Urša Vezjak, 2019, master's thesis Keywords: mleko, mlečni izdelki, sir, izotopi, izotopska sestava ogljika, izotopska sestava dušika, izotopska sestava kisika |