1. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk za analizo mikrobioloških tveganj v klavnici perutnineVanja Uhan, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, kritične kontrolne točke, HACCP, higiena živil, perutninsko meso, klavnice, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, Hygram Full text (file, 1,54 MB) |
2. Ugotavljanje kritičnih kontrolnih točk v klavnici in pakirnici piščančjega mesa in izdelkovTina Tušar, 2011, undergraduate thesis Keywords: nadzor nad živili, higiena živil, higiena živilskih obratov, klavnice, piščančje meso, kritične kontrolne točke, HACCP, razkužila, čistilna sredstva, Campylobacter spp., Listeria monocytogenes, Salmonella spp. Full text (file, 3,15 MB) |
|
|
|
|
|
8. Obvladovanje varnosti živil z usposobljenim posameznikomMateja Čebular, Blaž Confidenti, Petra Kralj Sajovic, Tina Perhaj, Andrej Ovca, 2014, original scientific article Keywords: varnost živil, higiena živil, živilski obrati, usposabljanje zaposlenih Full text (file, 182,49 KB) This document has more files! More...
|
9. Spodbujevalci higienskega vedenja med zaposlenimi v prehranskem objektuValentina Štefančič, 2020, master's thesis Keywords: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, higiensko vedenje, orodje spodbujanja, zaposleni, živilsko prehrambni obrati, varnost živil, higiena rok Full text (file, 1,35 MB) |
10. Zagotavljanje varnosti živil v slovenskih televizijskih kuharskih oddajahNastja Žižek, 2020, master's thesis Keywords: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, Slovenija, televizijske kuharske oddaje, varnost živil, osebna higiena, navzkrižno onesnaženje Full text (file, 3,87 MB) |