1 - 3 / 3 1 |
1. Protimikrobno delovanje ekstraktov rožmarina na bakterije rodu Bacillus in Staphylococcus Saša Piskernik, 2008, undergraduate thesis Keywords: patogeni mikroorganizmi, Bacillus spp., Staphylococcus spp., protimikrobne učinkovine rastlinskih ekstraktov, rožmarin, Rosmarinus officinalis L., grozdne pečke, citrusi, oljčni listi, hmelj, protimikrobno delovanje, minimalna inhibitorna koncentracija |
2. Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja Judita Kovač, 2006, undergraduate thesis Keywords: grozdje, grozdne pečke, kemijska sestava, maščobe, maščobne kisline, vsebnost vode |
3. Vpliv izbranih talnih in reliefnih parametrov vinogradov v Vipavski dolini na sestavo grozdja in vina sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.) Alenka Mihelčič, 2023, doctoral dissertation Keywords: 'Merlot', tla, fliš, vodni potencial trt, grozdje, jagodne kožice, grozdne pečke, vino, senzorična analiza, polifenoli |