1 - 4 / 4 1 |
1. Skupne fenolne spojine in antioksidativna učinkovitost ekstrakta kimchija Kaja Hribar, 2017, undergraduate thesis Keywords: fermentirana živila, kimchi, sok iz kimchija, ekstrakt iz kimchija, fenolne spojine, antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, analizne metode, Folin‒Ciocalteu, DPPH |
2. Optimizacija fermentacije sladke sirotke Neža Miklavič, 2018, master's thesis Keywords: sirotka, fermentacija, fermentirana sirotka, starterske kulture, hidroliza laktoze, laktaza, mikrobiološka analiza, senzorične lastnosti |
3. Razumevanje fermentacij živil z metaproteomiko Eva Smrekar, 2020, undergraduate thesis Keywords: fermentirana živila, fermentacija, metaproteomika, omski pristopi |
4. Metagenomska analiza mikrobnih združb spontanih fermentacij živil Dominika Holc, 2021, undergraduate thesis Keywords: mikrobne združbe, metagenomska analiza, spontano fermentirana živila |