|
2. Anatomske, histokemične in mikrookoljske spremembe v mehansko poškodovanem lesu bukve (Fagus sylvatica) in doba (Quercus robur)Maks Merela, 2008, doctoral dissertation Keywords: mehanske poškodbe, bukev, Fagus sylvatica L., hrast dob, Quercus robur L., reakcijska cona, 3D MRI, anatomija, mikro PIXE, FTIR, vlažnost Full text (file, 27,33 MB) |
|
|
5. Kakovost, vrednostne značilnosti in produkcijska sposobnost sestojev doba in gradna v SlovenijiAleš Kadunc, 2010, original scientific article Keywords: kakovost debla, sortimentna struktura, proizvodna doba, produkcijska sposobnost rastišča, dob, Quercus sp., graden, Slovenija Full text (outside link) |
|
7. Vpliv lesne vrste na hrapavost zunanjega sloja in prostorninsko maso brušenih ivernih ploščSergej Medved, 1999, original scientific article Keywords: iverne plošče, smreka, Picea abies Karst., bukev, Fagus silvatica L., hrast dob, Quercus robur L., črni topol, Populus nigra L., površinska hrapavost, brušenje, gostotni profil Full text (outside link) This document has more files! More... |
8. Tree-ring chronology of pedunculate oak (Quercus robur) and its potential for development of dendrochronological research in CroatiaKatarina Čufar, Bogoslav Šefc, Martin De Luis, András Morgós, Michael Grabner, Maks Merela, Jelena Trajković, 2014, original scientific article Keywords: dendrokronologija, dob, Quercus robur, dendroklimatologija, telekonekcija, heterokonekcija Full text (file, 1,71 MB) |
9. Groundwater and light conditions as factors in the survival of pedunculate oak (Quercus robur L.) seedlingsMatjaž Čater, Franc Batič, 2006, original scientific article Keywords: dob, suša, fotosinteza, podtalnica, pedunculate oak, drought, photosynthesis, groundwater table Full text (outside link) |
10. Vpliv tematske poti na lokalni razvoj v KS Dob pri ŠentviduKatja Klemenčič, 2017, master's thesis Keywords: magistrska dela, bolonjska magistrska dela, geografske diplome, planiranje v turizmu, krajevne skupnosti, prostorsko planiranje, Dob pri Šentvidu Full text (file, 6,36 MB) |